Ger Wouters

Weblog
Ger Wouters

woensdag 14 juli 2010, 8.15 uur – Ger
Categorie: De SPartij, Schijndel

Wie is Erma Sanders?

Op de site van SP-Schijndel een kennismaking met Erma Sanders. Erma is mijn opvolgster in de raad, zolang ik daar vanwege ziekte niet goed kan functioneren.

Hieronder het artikeltje van wwwschijndel.sp.nl:

Erma Sanders is tijdelijk raadslid, zij vervangt Ger Wouters tijdens zijn ziekte.
Tijd om nader kennis te maken met Erma.
Erma

/>Erma Sanders is getrouwd met Mario en hebben 3 kinderen 27, 26 en 14 jaar plus aanhang en 3 kleinkinderen. Het huis dus lekker vol. Ze wonen in de Hoevenbraak waar het erg prettig wonen is. Erma is bejaarde verzorgende van beroep maar door de beperking die ze heeft kan ze helaas niet meer werken en is andere bezigheden gaan zoeken

Interesse

Erma is graag creatief bezig en leest graag een goed boek. Ook is ze verkeersouder geweest op de school van het jongste kind. Hierdoor is ze ook bij VVN afd. Schijndel terecht gekomen waar ze nu secretaris is. Erma heeft zich altijd erg geÔnteresseerd in de politiek en de SP natuurlijk. Toen het afdelingsbestuur Erma vroeg om met de verkiezingen van 2010 mee te doen, heeft ze eerst een scholingstraject gevolgd. En na overleg met het thuisfront enthousiast ja gezegd en werd de nummer 4 op de kandidatenlijst

Gekozen met voorkeurstemmen

Na de verkiezingen van 6 maart 2010 is de SP van 3 zetels naar 4 zetels gegaan. Dankzij onze inzet van onze afdeling en onze raadsfractie de afgelopen 4 jaar. En wat nog nooit eerder is gebeurd, de 4 zetels werden bemand door 4 mensen die alle vier met voorkeur stemmen werden gekozen. De 3 raadsleden die er zaten bleven zitten, aangevuld met onze lijstduwer Ger Wouters. Wat wij als bestuur heel normaal vonden, was voor Ger wel een verrassing. Wie had toen gedacht dat Erma een paar maanden na de verkiezingen alsnog in de raadszaal zou zitten.

Toch nog in gemeenteraad

Helaas heeft Ger zich wegens ziekte tijdelijk moeten laten vervangen. Ger had een paar dagen daarvoor gevraagd of Erma zijn plek wilde innemen in de gemeenteraad. Binnen een paar dagen was het geregeld en zo heeft Erma op 03 juni de belofte gedaan.

Richt zich in eerste instantie op:

Voor Erma is dat de WMO. Vooral omdat zij daar door haar beperking veel mee te maken heeft. Ook in haar eigen omgeving ziet ze dat er nog van alles verbeterd kan worden binnen de WMO.

Haar verwachting

Wat Erma verwacht van het raadslid zijn is dat ze mee mag praten en de inwoners van Schijndel een stem kan geven. En ze hoopt een hoop te kunnen leren binnen de gemeenteraad. Ze wil laten zien dat de SP NIET altijd tegen is, maar alternatieven heeft. Dat wij het beste willen voor de Schijndelse burger. Ger vervangen is niet zo eenvoudig. Ger is een icoon in de Schijndelse politiek. Met zijn kennis en kunde wil hij Erma graag met raad en daad terzijde te staan.

Zie ook:

Actu

4 reacties »

 1. Ik heb Erma er graag bij als collega raadslid. Alleen de wijze waarop ze raadslid is geworden, had ik liever anders gezien. En ik weet dat erma dat ook vindt. Ik weet dat het moeilijk is om een ziek raadslid te vervangen. Je wilt het liefst rechtstreeks gekozen worden Ik had dat destijds ook, toen ik Gerrie Maurix moest vervangen. Maar bij deze wens ik Erma veel succes.

  Reactie door ruud — woensdag 14 juli 2010 @ 17:50

 2. Ger bedankt jij hebt er een mooi stukje van gemaakt,precies zoals ik het bedoeld had.Dank je wel ik hou alleen jou stoel warm.Dat weet je hť!

  Reactie door Erma — donderdag 15 juli 2010 @ 16:13

 3. Kei goed Erma zoals je daar mee omgaat.
  durf te strijden durf te winnen
  Tom

  Reactie door Tom Liebrecht — donderdag 15 juli 2010 @ 23:15

 4. #2 volgens mij heb jij afgelopen donderdag ook andere stoelen warm gehouden ;)

  Reactie door ruud — zaterdag 17 juli 2010 @ 19:11

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

 

juli 2010
M D W D V Z Z
« jun   aug »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Recentste berichten

Recente reacties