Ger Wouters

Weblog
Ger Wouters

maandag 9 augustus 2010, 19.29 uur – Ger
Categorie: Over Ger

Gebak

Vandaag zijn we met een doos gebakjes naar het B Verbeetinstituut in Tilburg gegaan. Maar niet nadat we eerder bij Taxi vd Kampen ook al een doos gebak in de koffiekamer hadden laten zetten voor de taxichauffeurs omdat die ons zo stipt en netjes op en neer naar Tilburg rijden.

Het gebak voor het Verbeeteninstituut was om de jongens en meisjes die mij opvangen in de bestralingsruimte en daar hun werk doen, te bedanken omdat zij door hun manier van inzet mij zo’n vertrouwd gevoel geven, dat ik me met groot gemak blindelings heb overgegeven aan hen. Met zo’n inzet en betrokkenheid kan daar het met mij niet mis gaan. Dit is dan ook niet gebeurd, sterker nog: ik heb steeds de grootst mogelijke moeite gehad om tijdens het bestralen niet in slaap te vallen. Want ik wist dat er goed op mij gelet wordt en goed voor mij gezorgd wordt.

Ik heb gehoord dat het snel lekker druk was in de koffiekamer.

Toen wij met het gebak aankwamen dachten sommige mensen dat wij iets te vieren hadden. Dat zou ook kunnen, vrijdag is immers de laatste van mijn 33 bestralingen. Dat gegeven vind ik niet iets om te vieren, ik vind de bestralingen geen straf. In tegendeel!:
Elke bestraling is slecht voor de kankercellen en wat slecht is voor de kankercellen, dat verhoogt mijn kansen. Mijn instelling komt waarschijnlijk omdat ik geen last heb van ernstige bijwerkingen en ik me gewoon goed voel. Ook van de 43 dagelijkse chemo’s heb ik nog geen vervelende of ernstige bijwerkingen. Waarschijnlijk heb ik veel geluk!

Ik mag deze week dus nog 4 keer naar Tilburg en ga daar mijn kansen vergroten.
Daarna krijg ik 4 weken rust (dus ook geen chemo’s) De chemokuur krijgt daarna een vervolg van 3 tot 4 weken in een verhoogde dosis. Met die nabrander gecombineerd met de bestralingen die ik gehad heb samen met de chemo-kuur van 7 weken, zijn eerder de beste resultaten geboekt. Beste resultaten, daar ga ik ook voor!

In de 4 weken rust, gaan we beslist een hoop leuke dingen doen…

4 reacties »

 1. Hi Ger,

  vooral leuke dingen doen in je rustperiode is heel belangrijk. Als Tonnie vrij kan nemen kunnen jullie samen leuke dingen gaan doen, heeft ze ook verdiend, niet waar.
  Het gebak aan het Verbeetinstuut en de taxichauffers is natuurlijk heel welkom en lekker voor de harde werkers die jou zoveel vertrouwen gegeven hebben je je stipt op tijd gebracht hebben. Pluim verdient!!
  Het grote aftellen is begonnen 3 – 2 – 1 STOP!!!
  Heerlijk even niets aan je hoofd (letterlijk en figuurlijk)
  liefs Katrien

  Reactie door Katrien — dinsdag 10 augustus 2010 @ 10:17

 2. Ger,
  op 12 september vindt het 6e hopoogstfeest plaats in het Wijbosch. Dit jaar wordt het hopveld nadrukkelijk in beeld gebracht als ‘the place to be’. Er komt een doolhof gebaseerd op Middeleeuwse structuren en een vorm van ‘landart’ in de gedaante van een “technoknotel”. Voor de kleintjes is, lokaal gewonnen, leem beschikbaar om beestjes, welke de hopplanten belagen, te boetseren. Aan de hand van een uitgezette looproute vinden zij
  later hun weg naar de “technoknotel”.
  Mocht je hierin voldoende aanleiding vinden om
  met Tonnie, Jara, Fenne en uiteraard een ieder
  die zich aan wil sluiten; dompel je onder in
  de wereld van onze Skčndelse hopcultuur.
  “Een gruitbiertje wacht op je”

  Lijkt me meteen een goede ‘mentale’ voorbereiding op de hierop volgende weken.

  Reactie door Peer — dinsdag 10 augustus 2010 @ 10:36

 3. Nou Kanjer dat heb je zeker goed gedaan!
  bij het verbeet zullen ze wel niet zo vaak gebdak ed krijgen, gebreurd vaker bij een kraamafdeling. daarom een erg goed idee,wat zeker in ere werd afgenomen.
  nog 3 te gaan. zie je vanmidag xx

  Reactie door ciel — woensdag 11 augustus 2010 @ 7:16

 4. Beste Ger,Ik hou regelmatig je Website bij;En elke keer sta ik verbaast over je positive instelling.Knap hoe jullie samen deze moeilijke periode positief benaderen.En ik hoop van harte;en dat kan niet anders dat voor jullie weer een mooie tijd in het verschiet ligt.Met de steun van zovelen;en de goede verzorging gaat dit lukken.Sterkte en je weet ook slechte tijden gaan voorbij.Groetjes ook aan Tonny. Henk en Zus de Laat.

  Reactie door Henk de Laat — donderdag 12 augustus 2010 @ 10:00

RSS-feed voor reacties op dit bericht. TrackBack URI

Geef een reactie

 

augustus 2010
M D W D V Z Z
« jul   sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recentste berichten

Recente reacties