Ger Wouters

Weblog
Ger Wouters

maandag 9 augustus 2010, 19.29 uur – Ger
Categorie: Over Ger

Gebak

Vandaag zijn we met een doos gebakjes naar het B Verbeetinstituut in Tilburg gegaan. Maar niet nadat we eerder bij Taxi vd Kampen ook al een doos gebak in de koffiekamer hadden laten zetten voor de taxichauffeurs omdat die ons zo stipt en netjes op en neer naar Tilburg rijden.

Het gebak voor het Verbeeteninstituut was om de jongens en meisjes die mij opvangen in de bestralingsruimte en daar hun werk doen, te bedanken omdat zij door hun manier van inzet mij zo’n vertrouwd gevoel geven, dat ik me met groot gemak blindelings heb overgegeven aan hen. Met zo’n inzet en betrokkenheid kan daar het met mij niet mis gaan. Dit is dan ook niet gebeurd, sterker nog: ik heb steeds de grootst mogelijke moeite gehad om tijdens het bestralen niet in slaap te vallen. Want ik wist dat er goed op mij gelet wordt en goed voor mij gezorgd wordt.

Ik heb gehoord dat het snel lekker druk was in de koffiekamer.

Toen wij met het gebak aankwamen dachten sommige mensen dat wij iets te vieren hadden. Dat zou ook kunnen, vrijdag is immers de laatste van mijn 33 bestralingen. Dat gegeven vind ik niet iets om te vieren, ik vind de bestralingen geen straf. In tegendeel!:
Elke bestraling is slecht voor de kankercellen en wat slecht is voor de kankercellen, dat verhoogt mijn kansen. Mijn instelling komt waarschijnlijk omdat ik geen last heb van ernstige bijwerkingen en ik me gewoon goed voel. Ook van de 43 dagelijkse chemo’s heb ik nog geen vervelende of ernstige bijwerkingen. Waarschijnlijk heb ik veel geluk!

Ik mag deze week dus nog 4 keer naar Tilburg en ga daar mijn kansen vergroten.
Daarna krijg ik 4 weken rust (dus ook geen chemo’s) De chemokuur krijgt daarna een vervolg van 3 tot 4 weken in een verhoogde dosis. Met die nabrander gecombineerd met de bestralingen die ik gehad heb samen met de chemo-kuur van 7 weken, zijn eerder de beste resultaten geboekt. Beste resultaten, daar ga ik ook voor!

In de 4 weken rust, gaan we beslist een hoop leuke dingen doen…

 

augustus 2010
M D W D V Z Z
« jul   sep »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Recentste berichten

Recente reacties